Mirin lokikirjasta; Maan tapahtumat 2010 vuonna, mutta Zone8 jatkuu...tulevaisuudessa...

500123 valovuotta sodasta...

(Vaihtoehtoinen ulottuvuus ja todellisuus)

On kulunut pitkä aika kun viimeksi olen päivitellyt lokiani. On tapahtunut paljon S.O.S asemani Crystal Anchorin lopettamisen jälkeen. Olen antanut pölyn laskeutua ja aikaa kadota tietyistä paikoista suojellakseni eräitä ystäviäni. Ja sitten työtehtäväni veivät minut uudelleen Maahan. Olen kouluttamassa hevosia muilla planeetoilla tehtäviin rakennustöihin. Työ on mielenkiintoista ja haastavaa.

Silti olin yhdessä vaiheessa jälleen yksin ja onneton. Tapasin Maan aikaa 2009 23.10 nykyisen mieheni, jonka kanssa olemme  olleet jo yli puoli vuotta yhdessä. Olemme kihloissakin.

Minulla on ikävä rakasta ratsuani Moon Daughteria. Sen kanssa on koettu monet seikkailut. Se on tämän hetkisellä (Maan lisäksi) kotiplaneetalla  Sarraxilla. Tyttäreni Jenna ja tätini velhotar Araminda hoitavat sitä.

Olen tavannut uudestaan vanhoja työkavereita Zone8:n ja Crystal Anchorin ajalta. Onneksi he selvisivät sodan melskeistä. Vaarallinen virus on voitettu ja Kuoleman soturit, jotka olivat myös sen uhreja. Samoin vihollisen tekoäly, joka loi tietoisesti tuhoajarobotteja.

Zelda on ollut nykyään yksi parhaimmista ystävistäni. Hän oli sihteerinä ja tiedotuksessa Zone8:ssa. Se on kaupunkimainen asema, jossa saimme koulutuksen taistelujoukkoihin
ja avaruusagenteiksi. Zeldalla on pitkät mustat hiukset, joissa on yksi pinkki raita, meripihkan väriset silmät, violetti mekko, jossa on leveä musta vyö ja siinä pinkki kuvio. Nykyään hän on meikkaaja ja maskeeraaja.

Muutama viikko sitten tapasin Dianan, Nymfan, Electricin ja Kalymin.

Diana:

- sotilastehtävät
- agentti-salapoliisi-rikostyö
- puolipitkät liilat hiukset
- punakultaiset silmät
- puoliksi ihminen, puoliksi cyborg
- Metallinharmaa puku, maastokuvioiset housut

Nymfa:

- lyhyehköt sähkönsiniset hiukset 
- tummansiniset silmät
- vaalea, metallinhohtoinen puku

Kalym on mysteeritapaus.

Meillä oli hauskaa ja huomasin Electricin ja Dianan flirttailevan toisilleen. Toivottavasti  E jättää minut rauhaan ja Dianasta tulisi hänelle uusi nainen.

Eilen piti opettaa hevosille lastausta alukseen ja kouluttaa niitä eri rotujen ratsastus- ja terapiakäyttöön Sarraxin, Fermon, Zykan ja Yorshin matkailukeskuksiin. Maa on jäljessä tarvittavasta teknologiasta ja siksi meidän täytyy toimia salassa. Jos hallituksen ihmiset saisivat tietää syntyisi konflikteja. Pahimmassa tapauksessa syttyisi sotia ja vallankaappaus. Osa ihmisistä pitää avaruusaluksia ja avaruudessa seikkailua pelkkänä legendana, "tulevaisuutena". Ihminen on päässyt vasta kuuhun ja luonut satelliitteja sekä tutkinut Linnunrataa, vaikka nykyään ollaankin 2015 vuodesta eteenpäin löydettty jo vettäkin muilta planeetoilta, mutta se on vasta Linnunradan aurinkokunta...

Sarraxissa tiedetään asioista todella paljon enemmän. Siksi olimme Zone8:ssa, joka valmensi tällaisia tilanteita varten.

Rakastan miestäni Juhanaa ja meillä menee hyvin.

Dianan, Nymfan, Zeldan, Kalymin ja E:n kanssa oli puhetta, jos perustaisimme S.O.S asema Crystal Anchorin (C. A.) uudelleen. Tätini Araminda on parantaja ja Jenna on viettänyt aikaa hänen luonaan. Jenna osaa myös parantaa. Jenna on nyt 12 vuotta Maan vuosissa. Rakas tyttäreni. Voisin tarjota myöhemmin hänelle työpaikan Crystal Anchorissa.


Päätös on nyt tehty. Perustamme jälleen Crystal Anchorin...


Continue

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1. Ovi Zone8:n

36. Zone8: Helpottava vapaus oikeutetun suuttumuksen jälkeen/Matkalla Alicialla

33. Zone8: He make me so grazy; Cecjia rakkaani