3. Varjojen Soturit (Zone8) luku 3.

8.10.2024


 3. Sota planeettojen välillä


Koko tuntemamme maailmankaikkeus on loputtomassa sodassa.


The Boss lentää kuitenkin Sidya Sawaa suojaan ja turvalliseen paikkaan, jossa voimme koota meidän Varjojen Sotureiden ryhmää sekä pukeutua varusteisiimme. 

Crystal Anchorissakin riittää töitä. Joka planeetalla on haavoittuneita ja kuoleviakin. Autamme mahdollisimman montaa olentoa, joita tässä tilanteessa pystymme.


Olemme tavanneet Sirre-9:n. Hänellä on vastaava koulutus taisteluagenttina, kuin meillä Zone8:ssakin oli ollut. Hän on nyt uutena meillä, koeajalla.

Tämä ei ole enää koulutusta eikä harjoitusta.

Nyt me olemme oikeasti sodassa.

Sidya Sawalla on täydet suojat päällä ja taistelu- sekä naamiointi-varusteet valmiudessa. The Boss on laittanut näkymättömyys-asetukset päälle ja hän ohjaa alustamme katveessa. 

Lizanetella on kiire ryhmämme kanssa. Silti hän menee joka päivä kahvitauolle The Bossin seuraksi ja he keskustelevat selviytymisstrategioista. Myös Crystal Anchorin SOS-aseman kyvyistä auttaa taisteluiden eloonjääneitä.

Renata auttaa meitä oman aluksensa, Andromedan, kanssa olentojen evakuoinnissa ja turvaan viemisessä.


continue



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

14. Zone8: Yhdessä. Salaisuus: Tellus 2020

1. Ovi Zone8:n

32. Zone8: Tellus: Todellisten tunteiden näkeminen ja kokeminen; Todellinen Vuoristorata, mikä on ollut jo vuodesta 2020: Rakkauden ja intohimon polttavan rajut aallot