32. Zone8: Matkalla nuoruuden rakastetun kanssa; jälleen; This time and this place Tämä aika ja tämä paikka

 

22.5.2023

9.5.2023


Cecjia katsoi läikehtivän sinivihreillä silmillään minua, omani syvänvihreisiin, ja hymyili valloittavasti.

- Muistatko, kun Maan aikaa, joulu- ja tammikuussa toivoit toista aikaa ja toista paikkaa? Another Place and another time…

- Nyt, minä näen, että tämä on sitä…

- This Place and this time

- Sinä otit tietoisen riskin ja selvitit itse ihastumisesi ja tunteesi. Sait selville vastauksen, voisiko sinulla ja S.F.llä olla jotain. Sait selville hänen luonteensa, käyttäytymisen ja laiskuuden… Hän ei ymmärtänyt sinua eikä vastannut privatessa ja omasta hölmöydestään. Nöyryytti sinua julkisesti F:ssä. Mitäs ei vastannut sinulle privatessa, kun olis ollut mahdollista ja syytti sinua tyhmyydestä, kun kyllästyit 5 kk monologiin ja kun sinä huomasit hänen vastaavan F:ssä, mutta ei Telecissä…

- Hän on itse hölmöyden huippu ja hölmöläisten hölmöläinen.

- Ja siksi hän ei ollut sinua varten ja hänen exilläänkin saattaisi olla jotain sanottavaa siihen, miksi hän on heillekin ex.

- Sinä kuitenkin teit sen. Hyppäsit yksin ja uskalsit.


Olimme Zone8:n kaupungin erään korkeahkon rakennuksen parvekkeella. Siellä oli paljon villiintynyttä kasvillisuutta.

Nojasin betoniseen rapattuun kaiteeseen, jossa kasvoi paljon sammalta ja keltajäkälää.


12.5.2023


- Nyt, jatka matkaa, luulit löytäneesi jo miehen, J.V. n, mutta nyt sydämesi sanoo toisin. Olit Telluksen ystävien seurassa 4.5-7.5 ja vain neljä päivää sen jälkeen rukouksiisi ja toiveisiisi tuli vastaus, mitä olit pitkään odottanut. Nyt se tapahtui vihdoin, mitä olit vähiten tällä hetkellä ajattelemassa…

- Nuoruuden rakastettusi M.P. astui väliin, jälleen. Hän teki sen, mitä olitte molemmat puhuneet viime vuonna. Kysyit häneltä 10.5-11.5 yöllä, että missä päin hän on nyt ja hän vastasi, että matkalla junassa, matkalla etelään…

- Tämä oli sinulle yllättävä ja odottamaton Aamen. Et ollut enää uskonut näkeväsi tuota päivää… 500 km ei enää erota teitä, vaan nyt on enää puoli tuntia junalla.


- Ymmärsit vihdoin todelliset tunteesi toista kertaa ja uudelleen. Et ollut vuosien saatossa tajunnut sitä. Silloin aiemmin 500 km erotti teidät fyysisesti ja luovuit jo uskosta ja toivosta

- Nyt 11.5.2023 kaikki, jota ennen muita miehiä toivoit, toteutui ja tapahtui ihme. Te puhuitte puhelimessa. Kun kuulitte toistenne äänet, vuodet erossa katosivat välistä. Hänen äänensä sinulle merkitsee paljon.

Ja kun viime vuonna 9.3.2022 puhuitte, itkit puhelun jälkeen kaipauksesta ja helpotuksesta kaksi päivää. Ja M:n tunteet sinua kohtaan… ovat samat kuin silloin 2007…

Teillä on ollut aina toisenne jo 16 vuotta, vuodesta 2007 lähtien.

- Rakastettusi lähti junalla viimeinkin etelään, vanhaan kotikaupunkiisi ja siitä vähän matkaa sivuun.

- Luulit jo, ettei tämä päivä koita ikinä ja et uskaltanut päästää itseäsi rakastumaan, ikävöimään ja jälleen pettymään

- Ihastukset ovat ohimeneviä, he tulevat ja menevät, mutta tosirakkaus on pysyvää.

- Viittaa kintaalla ystäviesi parisuhdeneuvoille ja toimi oman sydämesi mukaan

- M.P. ei ole varsinaisesti sun exä, teidän elämän tiet vei vaan eri suuntaan, tarkoituksella, jotta teidän elämän kokemukset eivät olisi olleet mahdollisia, jos olisitte olleet yhdessä 15 vuotta fyysisesti, mutta te piditte yhteyttä Telecissä ja F.ssä. Teidän henkinen yhteys ei mennyt poikki. M ei ole sun exä, vaan se Mies, joka on aina seisonut sun vierellä.


Cecjia katsoi minua intensiivisesti ja hellästi.


- Olen sanonut joka kerta, kun olet tavannut mielenkiintoisen miehen ja kun olet ihastunut, että usko tähän mieheen… Vaikka myöhemmin onkin tullut pettymystä ja ei-päätöksiä. Tämä on kuitenkin ollut matkallasi tarpeellista ja kokemusta, siitä, mitä et ainakaan jatkossa halua tai mitä haluat. Sinun on pitänyt käydä läpi paljon ja kohdata paljon erilaisia miehiä, että tiedät mitä ja kenet todella haluat.

- Mutta -

- M on rakastanut sinua aina, 16 vuotta ja hän on sinun ensimmäinen varsinainen miehesi, ja te olitte yhdessä

- Minä näin – minä tiesin;

- Sun etsintä on ollut väärissä paikoissa, etkä nähnyt lähelle. Et tajunnut, että hän on ollut aina, kaikki nämä vuodet, sun vieressä, henkisesti F:ssä ja Telecissä. Viestein, kun fyysinen välimatka on erottanut teidät.

- M kertoi jo viime vuonna, Maan aikaa 2022 ja kun aiemmin kävit läpi eroprosessia V:n kanssa, että haluaa sinut takaisin ja jatkaa yhdessä. On ollut esteitä vaan matkalla, joita olette yrittäneet nyt raivata 16 vuotta, tai hän on yrittänyt. Elämästäsi biologinen äitisi, ja vajaa kuusi vuotta P.J.V ja sitten taas vajaa kuusi vuotta V ja vielä pari vuotta muiden miesten suhteen haaveilua ja etsintää, ovat olleet tiellä. Ja vielä J.S oli tiellä romansseineen viidesti. Mutta niin oli tarkoitettu. Ja hän on jaksanut odottaa sinua ja hän pyysi viime vuonna, että odota minua.

- Ja sinä teit sen. Et ole hypännyt kenenkään kanssa suhteeseen paitsi viime syksynä P:n, mutta jätit hänet nopeasti tiettyjen syiden takia. Olet katsonut rauhassa, miten asiat kehittyy ja olet halunnut testata miehen jo ennen suhdetta.

- M on aina vastannut sinulle. Ja olette keskustelleet paljon; tunteistanne ja toiveistanne.

- Minä tunnen sydämesi ja tiesin.

- Ja kun kerroit E:lle M:stä, minä näin. Sinun piti vain tajuta itse kaikki. 15 vuotta on pitkä aika, ettekä ole siltikään unohtaneet toisianne. M oli Se, ihmisuhteistasi, jolle ensiksi jouduit myöntämään, että V ei kunnioita sinua parisuhteessanne ja ettei V:n kanssa suhde toimi.

- Saitte 2022 M:n kanssa selvitettyä vanhat väärinymmärrykset ja väärinkäsitykset

- Te olette olleet lähes koko ajan yhteydessä, M ei ole hylännyt sinua milloinkaan.

- Äläkä nyt syytä itseäsi, ettet nähnyt vaan etsit muita miehiä, tai he ovat etsineet sinut. M oli sulle liian lähellä henkisesti (mutta samaan aikaan liian kaukana sinulle fyysisesti), samaa mitä te puhuitte siinä puhelussa. Mitä M sanoi sinulle, että olet ajatellut häntä alitajuisesti, mutta ettet vaan ollut tajunnut sitä. Hän kuuli onnen ja odotuksen äänestäsi ja tajusi tämän ja sanoi sen sinulle ja kiusoitteli sinua.


(Puhelut 9.3.2022 ja 11.5.2023)


- Minä näin katseesi hohtavan salattua valoa ja hehkua, kun jouduit kertomaan E:lle, että rakastuit uudestaan mieheen menneisyydestäsi (ja myös nykyisyydessäsi, yhteys 16 vuotta) Maassa

- Te olette aina pitäneet yhteyttä ja vasta viime aikoina olet nähnyt teidät taas rakastavaisina

- M ei katoa sinun elämästäsi. Ole vaan kärsivällinen, niin kaikki toivomasi ja hänen toivomansa tapahtuu vielä. M sanoikin, että hyvää kannattaa odottaa.

- Sinähän kirjoititkin jo tunteistasi ja että I sydän You, kuitenkin, hänelle.

- Olet miettinyt asioita uudestaan

- Sinä ja M 16 vuotta vs J.V. 4 kk

- Ja hän vastasi sinulle noin 6 päivän odotuksesi jälkeen Jättipeukulla.

- Ja nyt odotat lähestyvää tapaamisen mahdollisuutta…

- Se, mitä tapahtuu, aina kun et odota, kun olet tekemässä töitäsi ja harrastuksiasi

- Se, mitä elämän hetkillä vähiten odotat, tapahtuu juuri silloin

- Odota. Ja ole kärsivällinen. Tee. Keskity tekemiseen. Ota Flowtilat käyttöön.


Katseeni Cecjian kanssa oli niin intensiivinen.


Cecjia puhui omat ajatukseni. En ollut kertonut tätä hänelle juuri näillä sanoilla, mutta meillä on henkinen ja telepaattinen yhteys.

Cecjia selvensi omat ajatukseni meille kummallekin.


Ehkä minä joulukuussa ihastuin S.F. :n aika rajulla tavalla, mutta kyllästyin pelkkiin omiin tunteisiini ja haaveisiini ilman selviä vastauksia.


Nyt näen paljon enemmän Kuviosta.


Minä olen tajuamattani rakastanut M. P.tä jo 16 vuotta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1. Ovi Zone8:n

36. Zone8: Helpottava vapaus oikeutetun suuttumuksen jälkeen/Matkalla Alicialla

33. Zone8: He make me so grazy; Cecjia rakkaani