Mikä on Zone8?

Zone8 on vastarintaliike ja vyöhyke, jolla on monta avaruusasemaa eri kaupungeissa ja ne sijaitsevat todella kaukaisilla galakseilla Linnunrataan nähden. Teknologian avulla pystytään kuitenkin ratkaisemaan ajassa ja avaruudessa esiintyviä ongelmia.
Kerron teille työstäni ja elämästäni C-FIA778SAFE:n eli Cefian, joka on kansainvälinen turvallisuus- ja sotilasjärjestö, palveluksessa, vyöhykkeellä Zone 8.

Zone8 tarkoittaa:
- No limit, ilman rajoja
- Äärettömyyttä
- Rajata pois
- Flow-tilaa eli zoneilmiötä, joka tarkoittaa täydellistä uppoutumista tehtävään, niin että keskittyminen tavoitteelliseen toimintaan sulkee kaiken muun tietoisuudesta ja ajantaju katoaa.

Kerron myös siellä olevien ystävieni stooreja ja koska elän kaksoiselämää, tapahtumat Maa-planeetalla, Telluksella, ovat osa kertomuksiani.
Zone8:ssa työskentelee ihmisiä, androideja, cyborgeja ja muita ulkoavaruuden olentoja, alieneja. Tiede on kehittänyt ohjelmia, joilla parannetaan elämää ja tehdään uusia raajoja tuhoutuneiden tilalle ja ne näyttävät paljon hienommilta, kuin vuonna 2010 Telluksella, yms. teknologian keksintöjä elämän puolesta. Tieteessä on moraaliset arvot ja estetiikka. 

Työtehtävät ovat monipuolisia, mutta yleinen päämäärä on avaruuden, galaksien ja Maan välisen rauhan ylläpitäminen ja rotujen, jotka pitävät muita vihollisinaan ja erittäin vaarallisten alien-ja ihmisterroristien ja Kuoleman Sotureiden tuhoaminen. Nämä pimeyden joukot ovat miljardeja vuosia yrittäneet tuhota rauhan, vapauden ja elämän aatteen kannattajia siinä kuitenkaan onnistumatta.
Jokainen kirjoittaa työstään raportteja ja lähettää ne sitten työnantajallemme the Bossille; kukaan ei tiedä hänen oikeaa nimeään ja tämän vaimolle Lizanetelle, Lizille.

Zone8:ssa on myös tietenkin erityinen nightclub FireFox eli FF, jossa tanssiminen ja bailaus tuovat sen ihanan flow-tilan ja vapauden tunteen ja jossa voi pitää hauskaa musiikin, valojen ja savujen keskellä ja tuntea soundi ja rytmi sykkeenä veressä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1. Ovi Zone8:n

36. Zone8: Helpottava vapaus oikeutetun suuttumuksen jälkeen/Matkalla Alicialla

33. Zone8: He make me so grazy; Cecjia rakkaani