30. Zone8: Another Place, Another time

29.12.2022

29.1.2023

Toivon yhä toista paikkaa ja toista aikaa. 

Aikani on sen ihmisen kanssa, joka on minulle nyt vielä tuntematon. 

Hyppäsin elämäni alusta asti niin hurjaa Benjiä ja hyppään yhä. 

Yhä uudelleen koettelen tunteitani ja rajojani, haastan itseäni rajuun elämään. 

Hurjilla tähtien välisillä Matkoilla... 

Kun sydämeni sykkii lentäessäni Vuoristoradalla, kohdaten ihastukseni katsetta, yhä sydämessäni kuvat existäni. Another place, Another time, kyyneleet silmissä, tuska sydämessä, aika pyytää aina luopumaan ja brutaalisti vaan erottaa, kysymättä sinulta halusitko sitä, on opeteltava elämään yksin, silti Jumala haluaa parastasi, vaikkei se tunnu siltä ja kapinoit tuskissasi, silti tulet ymmärtämään kaiken tarkoituksen jälkeenpäin.

Virvatulet sydämessäni eivät sammu koskaan, yhä katseestani hohtaa usko ja toivo, toivo paremmasta huomisesta, jolloin voi olla onnellinen. 


Kun katsoin Cecjian Melodyn ikkunasta Maata tähtien tuolla puolen ja kyyneleet valuivat silmistäni tuntiessani ikävää ja kaipausta häntä ja silti ristiriitaa, ja sitten sinua kohtaan, tuntematonta kysymystä, en tiennyt mitä tehdä. Halusin vain unohtaa. Sydämeni on jo lävistänyt tikari ja miekka. Kuolin jo kolmesti V:n kanssa.

Silti yhä ja uudelleen silmistäni hohtaa toivo. 

Yhä jaksan uskoa rakkauteen, vaikka tulevaisuus on usvan peitossa. 

Sinä olet yhä avoinna, et ole torjunut minua, tiedät tunteeni ja katsoit minua usein silmiin, toiseksi edellinen kerta, katsoit minua pitkään, kun olimme V:n kanssa lähdössä sinulta.

Suhtaudut minuun hyvin ja rennosti. F:n kautta kommenttimme naurattavat ja saat minut hyvälle tuulelle aina työpäivään...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1. Ovi Zone8:n

36. Zone8: Helpottava vapaus oikeutetun suuttumuksen jälkeen/Matkalla Alicialla

33. Zone8: He make me so grazy; Cecjia rakkaani